Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under eftermiddagen fredag 27 mars höll Sveriges statsminister Stefan Löfven ännu en presskonferens i ämnet Corona med nya direktiv. Samlingar med över 50 personer förbjuds. Något som även påverkar Svensk Bilsports verksamhet.
 
 

Folkrace: Ärendeblankett

(2020-03-26 14:58)
 
Måndag den 30 mars skulle SM i virtuell rallycross ha körts inom ramen för SM-veckan. Med en idrottsvärld som nu står still av Corona blir den tävlingen nu framflyttad. Men nu är det klart att det blir SM i virtuellt rally. Anmälan öppnar 31 mars.
 
I syftet med att alla ska göra sitt yttersta för att minska smittspridningen kommer kansliet hålla stängt fram till 10 april.
 
Under gårdagen uppdaterade Folkhälsomyndigheten informationen gällande Corona och Idrotten. Klicka in på Läs mer för att nå länkarna.
 
Logistikföretaget Märsta Förenade blir partner med Svensk Bilsport och en stor hjälp i att lösa logistiken mellan stora arrangemang.
 
 
Nu finns det äntligen möjlighet att söka bidrag för att utveckla barn- och ungdomsverksamheten i er förening!
 
 
Riksidrottsförbundet har skapat en samlingssida för hur Corona påverkar idrottsrörelsen och vad som händer nu i det arbete som Riksidrottsförbundet gör. Här finns även uppdaterade länkar.
 
 
 

Visning av digital licens

(2020-03-17 11:46)
 
 

destgot-banner

 

logo-fordlogo-databyranlogo-gotlandshem

logo-kneippbynlogo-lofqvistlogo-mekonomenlogo-zions

 

logo-vagobyggnadsgrus

Postadress:
Motorklubben Gutarna - Bilsport
Box 1305
62124 Visby

Besöksadress:
Broväg 110 Skogsholm
62141 Visby

Kontakt:
Tel: 0709709020
E-post: info@mkgutarna.se